zvankec objavljeno: 23. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 23. rujan 2010. pozdrav svima!!!! molim vas za savjet,naime do donedavno sam bio zaposlena osoba(prije god.dana)i moja firma me je odjavila sa zdrastvenog na koji sam ja imao rok prijave 30dana da se sam prijavim sto ja nisam napravio i tako izgubio pravo na zdrastveno!!!naime sada je vec proslo god dana ja i dalje neradim i neam osigu.,pa me zanima dali je ikako moguce dobiti ga na bilo koji drugi nacin(npr,socijalno)ili nesto...naime nisam u bracnom odnosu tako da i to otpada...unaprijed hvala-molim vas za pomoc. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djurdja007 odgovoreno: 24. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2010. Možda da se probate kod nekog prijeviti na dan ili dva i onda se odjavite. Tako biste ponovo stekli pravo da se u roku od 30 dana prijavite na zdrastveno osiguranje kao neosigurana osoba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.