vakno007 objavljeno: 24. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 24. rujan 2010. MOLI9M POMOĆ AKO NETKO ZNA: U NEDJELJU SAM MJENJALA VOZILO SA JEDNIM TIPOM-NJEGOVO VOZILO JE NA ŽENU PRIJAVLJENO.REKLA JE DA U PONEDJELJAK NEMA VREMENA ZA NAPRAVITI UGOVORE ODNOSNO DA SE NE MOŽEMO NAĆI U VEZI DOGOVORA-HOĆEMO MJENJATI ILI NE. ZVALA SAM U UTORAK-REČENO JE DA JE VOZILO DANO NA FARBANJE. ZNAČI-MOJE VOZILO(PAPIRI NA MOJE IME) DOTIČNI GOSPODIN JE ODVEZAO NA FARBANJE I MJENJAO NEŠTO LIMARIJE.U POLICIJI KAŽU DA NE MOGU NIŠTA POŠTO VOZILO NIJE UKRADENO VEĆ SU MU PREDANI KLJUČEVI I PAPIRI,A JA IMAM NJEGOVO. K A K O DA DOĐEM DO SVOJEG VOZILA-L E G A L N I M PUTEM,OSIM PRIVATNE TUŽBE. MOGU LI PODNJETI KRIVIČNU PRIJAVU ZBOG NEOVLAŠTENIH RADNJI NA VOZILI KOJE NIJE NJEGOVO VLASNIŠTVO?????? MOLIM HITAN ODGOVOR----- GOGA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2010. vakno007 je napisao: K A K O DA DOĐEM DO SVOJEG VOZILA-L E G A L N I M PUTEM,OSIM PRIVATNE TUŽBE. Nikako. Za to vam treba odvjetnik, a sumnjam da vam se to isplati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.