ozi objavljeno: 27. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 27. rujan 2010. prije mjesec dana sam kupio perilicu za veš jednog "renomiranog" talijanskog proizvođaća pošto imamo potrebu za pranje veče količine veša uzeli smo onu koja je deklarirana za pranje 7kg veša ali u tome grmu leži zec jedino šta je za tu količinu prilagođeno jeste bubanj ostalo aut ista puca po šavovima več na kapacitetu od 5kg i manje nemože iscentrifugirat ni jednu centrifugu lupaju ležajevi sva se trese nenormalno displej pokaziva grešku koja ukazuje da treba zvat servis naravno to smo i učinili i zvali tehničku podršku istog proizvođača i kada sam ukazao na probleme na šta je isti popizdio i rekao da odem u servis da mi daju potvrdu o zamjeni proizvoda ali nikako za njihovu marku i nema povrata novca sa čime me je isti ucjenio i priznao krivnju sada sam u fazi razmišljanja dat sve u medije dali netko možda ima slično iskustvo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.