Jump to content

ovrha zbog alimentacije


anonimno

Preporučene objave

Moj suprug iza sebe ima brak s dvoje djece. U sukobu zbog podjele imovine s bivsom suprugom, on tuzi nju, ona njega za alimentaciju i tako u nedogled.

S obzirom da moj suprug ne radi i nema prihode, da li sud moze donijeti presudu da se izvrsi ovrha na moju placu za neplaceni iznos alimentacije i/ili da li se moze izvrsiti ovrha na nekretnini koja glasi na moje ime i ja je kreditom otplacujem sto imam i dokaz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stan koji sam kupila u braku s njim i auto je na moje ime i na kredit, te iz moje porezne prijave (za razliku od njegove) i iz placenih racuna preko intereneta imam dokaz da ja podmirujem sve obaveze. Dakle, to je bracna stecevina, ali je na moje ime i kako sam cula ona sudu bi trebali dokazati da sam ja to kupila i tada se ne bi mogla ovrha izvrsiti.

S druge strane, ako bi suprug potpisao ugovor o uzdrzavanju, odnosno da ga ja uzdrzavam (jer je bolestan i nesposoban za rad) da li tim ugovorom ja preuzimam sve njegove obveze poput placannja alimentacije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija