kikija2 objavljeno: 29. rujan 2010. objavljeno: 29. rujan 2010. Dobar dan, nadam se da sam na pravom mjestu Naime, investitor zgrade u kojoj sam kupila stan se, nakon duge parnice, pristao nagoditi i potpisao da će do kraja kolovoza izvršiti popravke navedene u rješenju, te da će nam do kraja godine isplatiti novac koji nam duguje. Budući je rok prošao, a gospodin nije izvršio obećano, pretpostavljam da trebam tražiti ovrhu. Molim Vas da mi objasnite postupak ili predložite drugo rješenje jer si ne mogu priuštiti odvjetnika. Hvala. Citiraj
kikija2 odgovoreno: 11. listopad 2010. Autor odgovoreno: 11. listopad 2010. dragi moji forumaši, sumnjam da nitko ne zna odgovor na ovo pitanje. jesam li možda u krivom području objavila pitanje? uglavnom, gospodin još uvijek ne izvršava svoje obaveze, pa vas molim pomoć Citiraj
LAZAR odgovoreno: 19. listopad 2010. odgovoreno: 19. listopad 2010. treba pokrenuti ovršni postupak na temelju vjerodostojne i pravomoćne sudske nagodbe što iz vašeg pisanja se da naslutiti. u svakom slučaju potražite odvjetnika i dogovorite da svoje troškove namiri kad utjera dug od investitora. on će već znati od kuda treba krenuti i to će biti najbrže, najsigurnije i najbezbolnije za vas. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.