Eh_Da objavljeno: 30. rujan 2010. objavljeno: 30. rujan 2010. Ovako,trebao bih malu pomoć. U školi profesorica kao za praktičnu nastavu,stalno ide provjeravati da li su svi na praksi,ali kod 90%+ učenika ode možda 1 ii 2 puta u mjesec dana,od kako je počela nova školska godina kod mene je bila ne znam već koliko puta.Nisam sanitarnu izvadio i to priznajem,te zbog toga nisam bio na praksi,ali danas mi je ravnatelj bio govorio što to ima veze,da mogu i ovako i onako ići,da ako ne odradim ne mogu maturirati itd.Prošle god sam tek pred kraj 10. mjeseca izvadio sanitarnu,iako sam išao na praksu,profa mi je napisala da sma krenuo tek kada sam sanitarnu izvadio.Danas mi je počela kao da će me stalno pratiti ili tako nešto,da će znati svaki put kada sam bio i kada nisam bio na praksi,da će ovo da će ono.Toga je mene ono ful strah jbt te bih trebao neki savjet,da li postoji kakvo riješenje da ju skinem s vrata,neka dolazi jednom mjesečno provjeriti da li jesam ili nisam,nemam ništa protiv,ali ovakav način me zaista plaši. Citiraj
ude odgovoreno: 1. listopad 2010. odgovoreno: 1. listopad 2010. Poštovani ! Sam priznaješ da nisi napravio "sanitarnu" ,a koja je uvjet za praksu .Ravnatelj Ti kaže da bez prakse ne možeš maturirati,žališ se da se Tebe dodatno kontrolira . Moj Ti je savjet da se pridržavaš postavljenih pravila .Kada maturiraš ,a to ovisi o Tebi riješiti ćeš se i te profesorice .Možda ćeš jednom biti zahvalan toj profesorici koja Te pokušava usmjeriti ka redu i radu i oko Tebe se dodatno trudi. Pokušaj biti što više možeš u skladu sa propisanim pravilima ponašanja i neka te ne zamaraju druga ponašanja . Profesorici se na lijepi način zahvali za posebnu brigu i nadzor . Vjeruj u životu su ti prijatelji samo oni koji te uče redu.Bez reda i rada brzo zapadaš u klopku iz koje ćeš se teško izvuči i nizati će ti se neuspjesi na svim poljima ,i zaviditi ćeš kasnije tuđim uspjesima ,uspjesima onih koji su se držali reda .Najčešće one koji se drže pravila ne treba uopće kontrolirati. Nemoj da te drugi tjeraju na red ,već to sam sebi čini. Pozdrav , i od danas sam sebi ne dopuštaj ono što ti može škoditi . Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.