bheware objavljeno: 1. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 1. listopad 2010. 9.9.2010. u kvartu Trnsko, pauk je u policijskoj akciji digao 4 auta, medju kojima je bio i moj. Auto je bio parkiran na nogostupu, i nije smetao pjesacima za prolaz. Pauk je dosao i digao auto, platio sam 500kn pauka i dobio sam policijsku kaznu od 300kn. Saznao sam da je po novom ta kazna proglasena neustavnom. (za aute parkiranje na nogostupu) Da li se to odnosi i na moju kaznu, bio sam parkiran na nogostupu?! Tj da li trebam platit tu kaznu od 300kn? Kome se mogu zalit i kako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 2. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2010. bheware je napisao: Saznao sam da je po novom ta kazna proglasena neustavnom. (za aute parkiranje na nogostupu) Jeste li baš sigurni u to? Ne navodite po kojem zakonu i članku ste sankcionirani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bheware odgovoreno: 5. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2010. Vijest da je kazna neustavna. Pise u kazni da sam pocinio prekrsaj iz clanka 82. stavak 1. tocka 10, zakona sigurnost na cestama jer sam na nogostupu parkiran i da sam kaznjiv po clanku 82. stavku 4. istog zakona i da sam dobio novcanu kaznu od 300kn. Posto ta kazna ne postoji, sada bi meni Zagrebparking morao vratiti i 500kn koje sam platio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 6. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2010. Ponovo pročitajte tu vijest i zapamtite koji je propis neustavan i ponovo pročitajte naziv propisa po kojem ste sankcionirani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.