bicikl objavljeno: 1. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 1. listopad 2010. Ako mi itko može pomoći savijetom biti ću jako zahvalna. Dakle radi se bivšem gradskom, sada državnom stančiću. Majka je bila zaštićeni najmoprimac i umrla je, u svim ugovorima sam navedena i ja. U svim rokovima sam predala sve papire za taj stan, za ugovor/otkup... sve što su tražili, nikada mi nitko nije odgovorio. Svi ostali, tada gradski, stanovi su otkupljeni i sada imaju privatne vlasnike. Ovi ostali stanari su odlučili provoditi etažiranje. Kažu da ih ja kočim, jer nemam riješeno stanje, a ja ne znam što poduzeti. Da li netko zna da li imam pravo otkupa ili me mogu baciti van? Da li se etažiranje može provesti baz obzira na to što moj stan nije privatan? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 1. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2010. kada je podnijet zahtjev za otkup stana. tko je podnio zahtjev za otkup stana. dali je bila i nositelj stanarskog prava. dali se stan nalazi na PPDS to su bitna pitanja za nekisavjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bicikl odgovoreno: 2. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2010. Prije cca 2g.kada su tražili dokumentaciju za produljenje ugovora, tj.kada je majka umrla u roku mj.dana su me tražili papire za ugovor, nakon što sam im to sve dostavila više se nisu javili. Ja sam podnjela zahtjev, u njemu sam preko 13g. E sad ne razumijem se u stanarsko pravo. U ugovoru piše zaštićeni najmoprimac. A što je ppds? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
joszde odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. mene zanima slijedeće kako doći do državnog stana ,kuće ili zemljišta ,kakvi su uvijeti cijene ako netko bilo šta zna hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.