BoPi objavljeno: 4. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 4. listopad 2010. Što mi se već događalo mogao bih napisati knjigu.No da ne zamaram ukratko: -Supruga mi odvodi djecu kod svoje majke -po tkz.dogovoru socijalna-majka-otac-trenutno ih viđam svaki vikend -na sudu je u tijeku postupak povjere djece na čuvanje(2 i 5 god) -supruga je na sva moguća vrata prikazala mene kao nasilnika prema njoj -s 30 godina nemam nijednu prekršajnu ni kaznenu prijavu,niti bilo koji konflikt s okolinom -lažni iskazi supruge pred službama su mi učinili izrazitu štetu(neznam kako bi se od njih obranio) -u postupku je prisutna izrazita pristranost socijalnog radnika majci -emocionalna povezanost oca s djecom,pogotovo starijeg djeteta je izuzetno velika i dijete teško prihvaća odvajanje od oca -prijedlog socijalnog radnika jest kontakti djece s ocem svaki drugi vikend -zbog izrazite pristranosti zahtjevam izuzeće soc.radnika koji je uključen u postupak SOCIJALNI RADNIK MI OKOLO NAOKOLO PRIJETI "NESLUŽBENO"DA NAM DJECU MOGU POSLATI U DOM-ZBOG KAKO NAPOMINJE NAŠIH GENERACIJSKIH GENA. -NAPOMINJEM: -ja sam dijete rastavljenih roditelja,gdje je moja majka trpjela nasilje od mojeg oca -moja supruga je kao dijete zanemarena od svojih roditelja, također nasilje DA LI MOGU TO MOJOJ DJECI UČINITI? KAKO IH ZAŠTITITI? NAPOMINJEM: -i majka i otac ni u jednom trenutku nisu zanemarivali svoju djecu -ja sam kao otac provodio 95% svog slobodnog vremena s njima,JA sam uspavljivao i po noći ustajao itd. Molim vas za pomoć jer sam zabrinut za djecu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 4. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 4. listopad 2010. Neka slobodno te "neslužbene generacijske gene" stavi na papir koji će potpisati da postanu i službeni. I dodajte da unaprijed zahvaljujete što vam je spreman učiniti toliku uslugu, jer je najkraći put da dobije po nosu i postane ogledni primjerak što soc. radnik preko usta ne smije provaliti, jer je... ...educiran, stručan i nadasve imun na generalizacije folklorne prirode, dobrobit konkretnog djeteta mu je središte rada, ne igra se psihologa ili psihijatra, te mu je stručan i profesionalan pristup srednje ime radnog mjesta za koje prima plaću. Osim možda ako to sve skupa... nije. Ovakav razgovor kakav prenosite je... (nije baš primjereno da moderator koristi ##rječnik, jelda?) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BoPi odgovoreno: 4. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 4. listopad 2010. Od srca ti hvala. Kao roditelj sam se trudio dati sve od sebe da očuvam obitelj i zaštitim djecu.Obitelj nisam uspio očuvati,ali djecu nastojim štititi i dalje. Mjesecima se sa soc.službama natežem i ta borba i dalje traje i usta mi se zatvaraju svugdje kao da sam već osuđen. Zadnji istup socijalnog radnika me zgrozio,zaprepastio. Strašna je činjenica kome su prepuštena naša djeca u takvim situacijama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 4. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 4. listopad 2010. BoPi je napisao:-prijedlog socijalnog radnika jest kontakti djece s ocem svaki drugi vikend Gdje su radni dani tijekom svakog tjedna, neophodni radi uspostave kontinuiteta, s pozornošću da nije djetetu najprimjerenije da prođe cijeli tjedan kamoli skoro dva između, osim ako je neizbježno radi udaljenosti mjesta življenja i nema drugih mogućnosti? Bladganima i državnim praznicima? Itd. S druge strane, da se smatra da bi djecu trebalo zaštititi (doduše, ne temeljem "generacijskih gena"), u lakšem slučaju bi susreti i druženja bili predloženi uz nadzor, u težem zabrana... BoPi je napisao:Zadnji istup socijalnog radnika me zgrozio,zaprepastio. Možda je odgovor u reakciji na ovo: BoPi je napisao:-zbog izrazite pristranosti zahtjevam izuzeće soc.radnika koji je uključen u postupak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pahuljicazg odgovoreno: 5. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2010. u zahtjevu za izuzeće socijalnog radnika, genetičara-amatera, osim što ćete navesti da Vam prijeti, obvezno navedite njegovu "stručnu" opservaciju o nasljeđivanju ...javila se već ovdje korisnica koju su na CZSS-u uvjeravali da je majka djeteta hepatitis B zaradila pijući coca-colu, ali ovo je ipak za stupanj "jača" provala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfoot odgovoreno: 5. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2010. socijalni radnici su generalno polupismeni zločinci, uglavnom zbog "minulog rada " na rješavanju obiteljske problematike. Vrhunac apsurda su tzv. psiholozi, koji pojma nemaju o uzrocima poremećenog ljudskog ponašanja, o psihodinamici osoba u obiteljskoj vezi, a samim tim nemaju ama baš nikavo rješenje u poslu kojim se bave, niti mogu imati ikakav konstruktivan prijedlog... Pravnici, povampireni moći i silništvom, koje im vlast ( vidi dolje!!!!op. bigfoot ), koriste najniže metode ucjene, prijetnje i ispiranja mozga, kako bi jednu od stranka u postupku rastve braka doveli u inferiornu poziciju, nabili osjećaj nepostojeće krivnje i ispunili nezdrave i nestručne obrasce rješavanja sukoba unutar obitelji koje su im naturili ( teško svinju natjerati u blato ). Eto, vi imate genetičara amatera, ja sam upoznao povijesničara amatera profašističke orijentacije ( "...ja mislim da Hrvati u ovom ratu nisu mogli počiniti ratne zločine.." ) Da pojasnim ono o moći i silništvu; skandalozno je da ministar policijE na TV izjavljuje da će u slučajevima obiteljskog nasilja dati nalog policiji da ne poštuje Zakon o policiji....Skandalozno je da se medijski prostor afirmativno daje bolesnoj Nevi Tolle, koja odašilje poruke mržnje i diskriminacije ...Skandalozno je je jedan dnevni list predlaže za ministricu unutrašnjih poslova zbog njezine "gorljivosti", pod još sandaloznijim objašnjenjem da je mrze "patrijahalni". Skandalozno je da predsjednica vlade kaže..." u ovoj Hrvatskoj obiteljski nasilnici ( ????? tko??? samo muškarci...??? čime i kako dokazani nasilnici ???) ne mogu biti, ministri, državni službenici..pa i novinari..." Niti Hitler nije bio tako eksplicitan govoreći o ljudskim pravima Židova, homoseksualaca i psihotičnih. ..nego da se vratimo na temu...BoP, a da vi provjerite da vam supruga nema granični poremećaj osobnosti (BPD), ima tu dosta elemenata, znakova i sumnjivih postupaka... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.