Jump to content

nastupila ovrha od 2000.godine za VIP

jas41

Preporučene objave

Molim vas za pravnu pomoć!

Na moje je ime bratić uzeo VIP pretplatu u lipnju 2000. godine. U pet mjeseci( zaključno sa listopadom 2000.godine) nabio je račun u iznosu od 6.183,05 kn.

Naravno, to nije podmirio. 02.08.2001. godine VIP (odn. odvj. Ledić) šalje sudu prijedlog za ovrhu na iznos uvećan za 1.341,00 kn. 05.02.2003 godine nalazimo se na sudu, te kako sam bio bez primanja i lošeg zdravstvenog stanja (bolujem od PTSP-a), sud je donio zaključak da u roku 60 dana mirno riješimo spor. I to je sve što se čini suda. E sad, danas mi sjela mirovina umanjena za 850,00 kn, jer je sjela ovrha od VIP-a. Ukupno moram platiti 18.711,00 kn.

Dali su oni postupili ispravno? Dali je nastupila zastara? Dali ja to moram platiti, jer ako moram ne znam kako ću živjeti dalje. Imam mirovinu 2.550,00 kn i kreditod 960,00 kn. Supruga ima plaću 2.500,00 kn. Troje djece.

P.S. a od bratića ni traga, ni glasa

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

Neznam ovo za sud i ovrhu ali sigurno da ces ti platit kad je na tvoje ime.

Ja imam problema sa bivsom koja nije placala svoj dio duga, i prije par mj. mi je sjela ovrha na placu. isto malu djecu imam, ali to se nikoga ne tice. dok nisam uspio dobit reprogram kredita bio sam bez place dva mj. podstanar jos uz to. tako da znam kako ti je. nemas nista od toga da kukas, nego to vrijeme utrosi pametno. tuzi ga jedino ces tako mozda nesto postic. zelim ti srecu, jer sa takvim ljudima bez ikakvog skrupula je tesko izac na kraj. jedino im pravda moze stat na rep. sretno

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija