Jump to content

molim pomoc savjetom, hitno

jakov22

Preporučene objave

Da pocetak malo skratim. Uglavnom ex supruga mi je nabila duga po kreditnoj kartici koji ja sada otplacujem. Moj odvjetnik joj je poslao opomenu pre tuzbu, na sta se ona javila sa nebuloznim idejama, tipa pa to je islo u zastaru bla, bla, bla. Uglavnom nakon toga moj odvjetnik joj salje ponudu u kojoj trazi koliko izno si u kojem vremenu mora platit taj dug. medutim jos cekamo odgovor od doticne, ali mislim da ce to ipak zavrsit tuzbom, jer nemam vremena cekat nekoga da mi vrati moj novac koji je meni prijeko potreban.

Sad me zanima koliko traje taj proces na sudu, i dali se moze dug naplatit nekim drugim putem jer doticna ne radi a dal im anekretninu na sebi to neznam. ali volio bih saznati ako postoji nacin.

molim savjet ako ga imate, bio big vam jako zahvalan.

s postovanjem!!!!1

Dijeli na drugim stranicama

:kavica: pozdrav,

to je dugotrajan proces, ali preporuka, ako je dug velik,a ima nekretninu, može se pokreuti ovrha. ja bivšem suprugu plaćam kredit od 60.000,00 kn koji sam podigla netom prije raskida, pa je on prodao kupljeno i ostavio me u kreditu, a uz to imamo dijete za koje nikad nije dao kune!! eto, nije sve tako crno!!!! :palac::palacdolje::kavica:;-)))

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija