tamoro objavljeno: 9. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 9. listopad 2010. Molim ako mi netko hitno može pomoći. Imam kopiju katastarskog plana za dio općine Rovinj iz koje nisu jasno vidljivi brojevi parcela (više puta fotokopirano). Molim Vas mogu li negdje na internetu izlistati kopiju karastarskog plana ili je neophodno otići u ured za katastar. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 9. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2010. Potražite informaciju na stranicama grada Rovinja, možda su prostorne planove (grafički dio) stavili na net (na prostornim planovima često se dobro vide brojevi čestica). Ili nazvati nadležni katastar i potražiti informaciju. Ne znam baš da katastar stavlja planove na net. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
herostrat odgovoreno: 14. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2010. Grad Rovinj jest stavio Prostorni plan na web ali katastar se ne može vidjeti jer se Prostorni plan radi na topografskoj a ne katastarskoj karti. Dodatni problem je što Državna geodetska uprava (za sada) ne dozvoljava stavljanje katastra kao podloge za prostorne planove (u okviru GIS-a gradova). Ta nebuloza, u doba sveopće informatizacije kada se sve zna, valjda će se ispraviti u dogledno vrijeme.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.