Jump to content

Izmjena PUP-a


anonimno

Preporučene objave

Nisam reagirao na promjene u provedbenom urbanističkon planu (PUP-u), koji je bio na uvidu mjesec dana. Jednostavno , nisam znao da je na uvidu i promaklo mi je. Kako mi je u odnosu na stari skarćena cesta do gradilista, izgubio sam mogućnost gradnje. U isto vrijeme vodio sam postupak za povratak oduzete imovine mome ocu, parcele koja se direktno veže na ovu u kojoj mi je sad uskraćena cesta. U razgovoru sa projektantima u Gradu, rečno mi je da se cesta mogla produžiti, ali kako nisam reagirao, stanje je kao takvo sad nepromjenjivo.

Zanima me, da li je zaista tako - da li je usvojeni PUP zaista "Bogom dan" i nepromjenjiv do slijedeće revizije za 5 - 10 god. ili se ipak može nesta učiniti da se cesta ucrta i dozvoli gradnja, tim više šta ta cesta ne utiče niti narušava PUP - tj . te čestice su neiskorištene, a u vrijeme davanja primjedbi vodio sam upravni postupak, pa je možda i sam PUP nevažeći, jer je donešen dok je žalba bila u tijeku. Upravo ovih dana sam dobio odgovor na žalbu, vezano uz povrat zemlje, gdje se sve vraća na županjiski sud i zemlja bi mi trebala biti vraćena. Koje su moje mogućnosti ?

Nadam se da sam bio razumljiv, a svakako mogu poslati i dodatna objašnjenja , ako sam negdje bio nejasan.

Zahvaljujem.

Ivica

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija