Jump to content

Pjesak na pjesackom prijelazu


Zeljko098

Preporučene objave

Dobar dan

 

Sredinom 4 mjeseca sam bi ozaustavljen od strane policije da nisam na pjesackom prijelazu propustio pjesaka koji je stupio na isti, sa suprotne strane ceste.

 

Kaznu nisam platio i ulozio sam zalbu na odluku policajca posto pjesaka niti ja niti moj suputnik nismo vidli i trazio sam suocenje.

 

Sada dolazimo do glavnog problema:

 

Ja radim na brodu i registriran sam da sam odsutan iz drzave, ukrcao sam se na brod sredinom 5 mjeseca, i jos uvijek sam na brodu.

Dosao mi je poziv na suocenje sada za 10 mejsec, i moja mama je otisla na sud, odgoditi suocenje posto nisam u drzavi i u nemogucnosti sam doci na suocenje. I uspjela se dogovoriti sa sudkinjom o odgodi do 29.10., verbalno, nije bilo nikakvog pismenog materijala o odgodi (znam da je to problem isto)

 

Danas mi je doslo rijesenje da sam kriv za taj prekrsaj, da za osudu nije bilo potrebno moje svjedocenje i da je ovrha donesena u mojoj odsutnosti.

Zanima me posto sam ja ulozio zalbu i trazio suocenje kako se to moze napraviti u mojoj odsutnosti, a druga stvar je sada urucenje poziva za sud ako niste na toj adresi koja vam je napisana u osobnim podacima je napravljeno tako da sud izvjesi poziv na svojoj oglasnoj ploci i sa time su oni svoj dio posla obavili.

 

Meni je stvarno zao, ali oglasne ploce kutinskog prekrsajnog suda nema na sredini atlantika i nisam bio u mogucnosti otici i vidjeti to, odnosno pojaviti se na suocenju.

 

 

Jos na ovhi pise da je pravomocna i da nemam pravo zalbe na ovrhu.

 

Da li postoji neki pravni ljek protiv ove ovrhe post imam i svjedoka da sam se u trenutku kada navodno nisam propustio pjesaka preko pjesackog prijelaza mimoilazio sa vozilom iz suprotnog smjera, te da su sa obadvije strane pjesackog prijelaza bili parkirani automobili i da nisam ni mogao vidjeti tog pjesaka.

 

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija