Jump to content

KPP


Lely

Preporučene objave

Dragi kolege, uplovila i ja u ove vode pravosudnog ispita. Prikupila službenu literaturu, pitanja...........I počela sa ZKPom...... Ovim putem molim ako netko ima skriptu iz KPP da mi je maila na adresu lritosa@inet.hr. Učim po zakonu, ali treba mi nekakav vodič za ponavljanje. Naravno svaki savjet je uvijek dobro došao. Veliki pozdrav i hvala mom fakultetskom kolegi Tommyu koji mi je velika pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ej Lely- ti koja si super izgledala jučer u onom maslinastozelenom kostimiću.

 

JA TI IMAM SKRIPTU LIJEPU I UREDNU JOŠ KAD SAM JA POLAGALA KPP A KAKO MI JE PAVIŠIĆ BIO NA ISPITU IMAM I PITANJA KOJA JE ON VOLIO PITATI..JEST DA JE TO BILO DAVNO, ALI ĆU TI RADO POSUDITI DA BACIŠ OKO...PUSA IZ JAVNOBILJEŽNIČKOG UREDA. :-P:-o:-D:-) :coffe: :thumbs:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

jao!!!! pa ja sam mislila da se KPP uči samo po zakonu, ja se već mučim desetak dana i sva sam luda od toga!!! molim te dragi kolega da i meni pošalješ skriptu jer ja ovo po zakonu ne mogu nikako pohvatati...please, please, moja adresa je tluky@yahoo.com :-) , te koliko treba prosjećnim ljudima da navedeno nauče?????????

pozdrav svima, koji su u istim problemima kao i ja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Jesmo mi svi dobri, šaljemo skripte, pitamo jedni druge stvari koje ne kužimo baš ili ne kužimo uopće itd.., ali zar je tako teško skinuti pitanja se legalisa :roll: ???

Pa hvala Bogu, da legalis postoji, e sad da još i pitanja šaljemo, koja možeš skinuti sam/a... hm...a možda postoji i netko tako jaako dobar :-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija