Jump to content

Dali ima smisla...


anonimno

Preporučene objave

Poštovani molim Vas za savjet.Parkirao sam se u Streljačkoj ulici u Zagrebu (kod Hemingway bara) 12.02. u 01:55 ispred znaka "Rezervirano za Ministarstvo pravosuđa radnim danom od 07-17h". U trenutku parkiranja su me vidla dva policajca i nisu me upozorili da sam se nepropisno parkirao.Kasnije kad sam već stigao doma uočio sam "obavijest o počinjenom prekršaju" čime sam kažnjen s 400kn po članku 82. st.4.-i na obavijesti piše adresa prekršaja Tuškanac 1 ,a ulica je Streljačka (naknadno sam provjerio).

Naravno-žalio sam se na tu kaznu, i žalbu sam poslao u Heinzlovu 92-centralu MUPa iz koje sam dobio promptni odgovor da žalba nije uvažena te da ću ako ne platim do 12.03. morat platit još dodatnih 110kn za neke troškove...Zanima me ima li smisla još se žaliti s obzirom da je na obavijesti napisana po meni kriva adresa, i s tim da su me vidli da se uparkiravam a nisu me upozorili, i s tim da se tamo i svaki dan tako parkiraju automobili?

HVALA....

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija