k1ng objavljeno: 12. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2010. Pozdrav, naime, 10.10.2010 sa subote na nedjelju zaustavila me prometna policija i napuhao sam 1.42 . Odmah su mi urucili obvezni prekrsajni nalog , zapisnik , kaznu od 2000 kn te zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od 9 mjeseci... spadam pod mlade vozace... S obzirom da mi je ovo prvi preksraj u prometu i opcenito, moze li mi neko dati konkretan savjet i reci dali postoji sansa da smanjim iznos kazne i umanjim zabranu vozacke? Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
horheo odgovoreno: 12. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2010. žalba sine, i nakon toga kad te pozovu na sud, priznaj sve i smanjit će ti mjesece sigurno , a vjerovatno i kaznu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2010. horheo je napisao: žalba sine, Molim više kulture u ophođenju prema forumašima. Ako je g. "horheo" nekulturan ne znači da su nekulturni svi kojima se on obraća. G. horheo, ako nekom dajete odgovor ne znači da ga imate pravo staviti u nekakav podređen položaj. Nas koji se sa pristojnosti obraćamo drugima, time vrijeđate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
k1ng odgovoreno: 12. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2010. Sve u redu samo, treba mi odgovor tj. savjet stručne osobe! Hvala! edit: @petpetica - koliko vidim, Vi se prilično dobro razumijete u prekršajno pravo pa bih htio čuti Vaše mišljenje/savjet o ovom slučaju? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2010. k1ng je napisao: Pozdrav, naime, 10.10.2010 sa subote na nedjelju zaustavila me prometna policija i napuhao sam 1.42 . Odmah su mi urucili obvezni prekrsajni nalog , zapisnik , kaznu od 2000 kn te zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od 9 mjeseci... spadam pod mlade vozace... S obzirom da mi je ovo prvi preksraj u prometu i opcenito, moze li mi neko dati konkretan savjet i reci dali postoji sansa da smanjim iznos kazne i umanjim zabranu vozacke? Unaprijed hvala! Sve se može tražiti, ali je potrebno pokrijepiti dokazima o imovinskom stanju i nužnosti posjedovanja valjane vozačke dozvole. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
horheo odgovoreno: 14. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2010. petpetica je napisao: horheo je napisao: žalba sine, Molim više kulture u ophođenju prema forumašima. Ako je g. "horheo" nekulturan ne znači da su nekulturni svi kojima se on obraća. G. horheo, ako nekom dajete odgovor ne znači da ga imate pravo staviti u nekakav podređen položaj. Nas koji se sa pristojnosti obraćamo drugima, time vrijeđate. što tebe potpetica briga kako se ja odnosim s drugim forumašima? ako ti smeta, nemoj dolazit ovdje! ovako i onako samo lažeš ljude i obamnjuješ, a da ne spominjem moralne prodike... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
horheo odgovoreno: 14. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2010. Sve se može tražiti, ali je potrebno pokrijepiti dokazima o imovinskom stanju i nužnosti posjedovanja valjane vozačke dozvole. i kakav je to odgovor? kakvi dokazi o imovinskom stanju? o čemu ti pričaš ? na sudu će te pitat koliko su ti primanja i kad ti odgovoriš 3000 kn sudkladno tome će ti (naravno uz tvoje priznanje) odmjerit kaznu, tj. umanjit za neki iznos koji se sudcu čini fer. samo ti traži stručan savjet od potpetice pa vidiš što ti je napisao - ništa! ja nemam pravne škole, ali imam iskustva po sudovima i znam kako sve funkcionira. znam se izvuć od kazne i to mi je važnije nego da piskaram članke i zakone, te da učim 10 goidna i budem odvjetnik po službenoj dužnosti ko neki ovdje...pozdrav potpetici i poruka: ne obraćaj mi se više! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 14. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2010. Čini mi se da si i ovdje i još na par mjesta prešao sve granice dobrog ukusa. Zaista ne znam u čemu je tvoj problem, no lijepo te molim probaj proanalizirati svoj gnjev ne samo prema potpetici već i prema ostalim korisnicima foruma..... Pa nije poanta u tome da kontriraš mišljenju korisnika koji prema svojoj savjesti pokušava dati ovdje neki odgovor, niti si kako sam to već gore navodiš meritoran za ocjenjivanje i analiziranje istog, pa daj svoje mišljenje i to je to. Onaj tko je postavio pitanje i iznio problem već će sam ocijeniti kako će dalje. Ak možeš pomoći to čini, al nemoj ga više ..... može tako? ili se idemo dalje prepucavati s tobom? "moralizirati".....vjerojatno nema smisla iz više razloga, a jedan od istih je u postu u kojem mi nisi dao odgovor na pitanje koje sam ti postavio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
horheo odgovoreno: 15. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2010. ok, ali znaj da je dotični prvi mene napao!!! dotični se voli prepucavati i to mu je očito tolerirano ovdje, za razliku od mene. nisam ja jedini s kim se prepucavao, ima dokaza po forumu, hvala bogu.... odjednom sam ja problem? ja se nemam namjeru ovdje navlačiti i prepucvat s nikim... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 15. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2010. Ma nisi ti nikakv problem i nema veze tko je koga prvi napao, sve ok, tvoja su razmišljanja i savjeti iz sfere realnog svijeta i kao takvi su dobrodošli, tak da kaj se mene tiče sve ok, ajmo dalje s malo manje tenzija i to je to, pozdrav tebi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
horheo odgovoreno: 15. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2010. tako je, ja govorim više manje iz vlastitog iskustva! imam vozačku 15 godina i do sada nisam ni jednu kaznu platio, hvala bogu bilo ih je... ne poznajem članke ni zakone, ali znam što treba reći na sudu i napisati u žalbi, ne bi li se kazna izbjegla... to očito smeta dotičnom gospodinu, te on mene napada i vrijeđa. ovo je moj zadnji post na tu temu i više o tome raspravljati neću. nisam ovdje da se svađam, ali nikome neću skinut gaće i pustit da me guz. . pozdrav moderatorima i uredniku, te oprostite na ispadima. kraj rasprave! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.