dadoje objavljeno: 14. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 14. listopad 2010. Prije nekoliko mjeseci sudjelovao sam u saobraćajnoj nesreći u kojoj sam dobio lakše tjelesne ozljede..naime osobno vozilo mi je prijeprjećilo moj pravac kretanja,udario sam u vozilo klizeći i prilićno se ozljedio,ali lakšim ozljedama...oderotinama,udarcima sa oteknućima..U nesreći nisam bio kriv što je priznao i sudionik osobnog vozila..dobio sam totalnu oštetu za skuter,a pitanje je jel mogu ili imam li pravo na naplatu tjelesnih ozljeda preko osiguranja iste osiguravajuće kuće i kako se one klasificiraju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dadoje odgovoreno: 29. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. Imam pravo..vodi se pravni spor sa osiguravajućim društvom..nije neki iznos,ali to je to ko bude ne daj Bože u slićnoj situaciji da zna za prava vezano za takovi slućaj..pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.