Ines225 objavljeno: 20. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 20. listopad 2010. poštovani, imam jedno pitanje, dali ja kao vlasnik stana ako sam dio svog tavna ustupila, tj. prodala stanarki u zgradi pri cemu mi je ona isplatila neku šiću za taj moj dio tavna i potpisale smo kod javnog biljeznika ovjeru da ce ona snosit popravke tog dijela moram ucestvovat kao stanar u popravku krova koji je star i propada,a cijena popravka bi bila oko 50.000kn ? Znaci tavan se dijeli na sve stanare u zgradi, medutim naša dragocjena susjeda je cijeli tavan uzela sebi i preuredila ga kao stan svom sinu. Tavan se nalazi tocno iznad nje i mene, a jedino sam ja potrazivala od nje da mi isplati taj dio tavna, ostali stanari nisu nista potrazivali, znaci ona jos uvjek na tom tavnu nema rijeseno da je cijeli njezin (samo moj dio koji sam joj prepustila) S time da ta susjeda nije vlasnik stana , vec posjeduje stanarsko pravo a tavan je uredila na crno. a pravi vlasnici stana su u srbiji. Molim vas pomozite, jer ona sad iznistira da svi zajedno ucestvujemo u popravku starog korva koji je u raspadu. Pricuvu zgrada ne plaća jer tako nisu organizirali jos od ranije, a ja sam u toj zgradi tek 5 godina tako da to nije moja briga. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ines225 odgovoreno: 20. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2010. molim vas za odgovor, hitno mi je hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ines225 odgovoreno: 20. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2010. evo našla sam javnobiljeznicku izjavu koju smo potpisali ja (vlasnik stana) stanar (koji je preuredio cijeli tavan) i dva svjedoka (njegova zena i moja mama) U izjavi pise: u posjed i koristenje dijela potkrovlja stanar je vec ustupio i to koristi vec niz godina te je izvrsio popravak krovista i kroviste odrzava i na taj nacin je sprijecio propadanje svoga stana i cijele zgrade, stanar se obvezuje na daljnje popravke krova i krovista u slucaju dotrajalosti istih. Molim vas dali ovo znaci da je ona po pokojnom muzu (s kojim sam potpisala ovu izjavu) mora sama snositi troskove popravka krova bez ukljucenja mene kao stanara i ostalih stanara te zgrade???' molim na odgovoru, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.