Jump to content

oporezivanje naknade za skraćeno radno vrijeme


anonimno

Preporučene objave

Zbog bolesti djeteta korisnik sam prava na rad s polovicom radnog vremena. Pola dohotka dobivam od tvrtke u kojoj sam zaposlena, a drugu polovicu od Centra za socijalnu skrb. Da li tko zna kako se ta druga polovica primanja od Centra tretira jer je svaki mjesec umanjena za porez i prirez, a sada kad idem prijaviti porez za 2005. dobivam imformaciju da je to naknada, da centar nije obveznik uplate poreza te da ga oni nisu uplatili. Zanima me gdje je onda taj novac, ja ga nisam dobila, centar ga nije uplatio u proračun, a naknada mi je svaki mjesec za taj iznos umanjena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

postoji "službeni "obrazac kojim država daje naputak firmi koja ima takvog zaposlenika .Na temelju tih naputaka od strane države ,vas platni ured vam umanjuje pripadajući iznos za porez i prirez i dobiveni iznos salje u centrar za socijalnu skrb. socijalna skrb vam isplacuje onaj iznos koji mu firma posalje i s porezom nema nista. Zakinula vas je država. Nemate pravo na nikakav povrat poreza jer ga vaša firma ne moze prikazati sluzbeno. Tuzno . Cekam godinama da netko posalje u sabor ovo pitanje i da se javno obznani ta sramota.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija