nepnaut objavljeno: 26. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2010. Pokrenuo sam tužbu radi ovrhe koja je izvršena na mirovinu moje mame. Sud mi je vratio tužbu jer nije dobro sastavljena, te me traži da ju ispravim i nadopunim. Htio bih ispraviti tužbu, pa tražim nekakv ogledni primjer ili smjernice kako da je napišem. Isto tako htio bih da ja zastupam moju mamu, tj. da budem punomoćnik (zastupnik). Razlog tužbe je taj što smatram da nisu smjeli izvršiti ovrhu jer dug je podmiren u cijelosti (ja sam ga podmirio) i ja sam taj kojeg se treba teretiti ako smatraju da obaveze nisu izvršene u cijelosti jer su ugovor sklopili samnom. Molim savjet, pomoć, primjer ili smjernice?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 26. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2010. Imate mogućnost protuovrhe po ovršnom zakonu, kao i mogućnost tužbe radi stjecanja bez osnove. Ako je ikako moguće, neka Vam odvjetnik dopuni tužbu. Ogledne primjerke tužbe i drugih podnesaka možete naći ovdje na Legalisu i na netu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nepnaut odgovoreno: 26. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2010. Hvala puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.