micika27 objavljeno: 27. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2010. pozdrav svima nasa situacija je sljedeca: protiv mene i muza pokrenut je optuzni prijedlog za obiteljsko nasilje (svadja pred djetetom i guranje te moj pad)...pokrenut je postupak na prekrsajnom sudu, i svi smo dali svoje iskaze, muz tvrdi da me nije gurnuo, ja tvrdim da jest, sudac je rekao da dijete nece uzeti u obzir jer je premaleno da ista kuzi (par mj.) u medjuvremenu mi smo se pomirili i krenuli na psihosocijalni tretman (po preporuci suca) i cekamo presudu...medjutim, sad je tu u pitanju muzu posao, u slucaju da ga se proglasi krivim, on odmah gubi posao, a time i kucu koja je pod hipotekom jer nece od cega imati placati kredit, ja sam nezaposlena. E sad, mene zanima koje su mogucnosti, ako je tako, jel moguce da sudac okrivi jednoga, oboje ili niti jednoga, kao i kolike su propisane kazne? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.