klupica1 objavljeno: 27. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2010. imam problem opterecen sam kreditima koji su dignuti u braku. bivsa supruga to nijece NARAVNO. e sad meni ostane 1300kn place,a sud je oredio usprkos dokazima o kreditima i imovini koju je ona SVU zadrzala. alimentaciju od 1600kn. di da ja nabavim jos 400kn svaki mjesec, a da ne pricam da spavam po klupama i hranim se u puckoj k. zalio sam se ali to traje duze nego razvod. molim pomoc. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ritter odgovoreno: 28. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2010. Ukoliko se smatrate oštećenim zbog kredita koje ste zajedno podizali i koristili tijekom trajanja bračne zajednice, obratite se pravniku, te pokrenite postupak zbog utvrđivanja bračne stečevine i podjele. Kada izlazimo iz bračne zajednice, ako sam u pravu, dijelimo i dobit i gubitak, znači neki dogovor i kompromis mora postojati...na neki način... Alimentacija je djetetovo pravo na ekonomsku sigurnost koju su roditelji dužni svojoj djeci osigurati u podjednakom udjelu, ovisno s kojim je roditeljem dijete ostalo živjeti, tj. s kojim nije. Znači alimentacija nema veze sa dugovima bivših bračnih partnera, njihovim kreditima i minusima, jer iste su zajedno stvarali u braku i opet nekako "hranili" djecu, zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.