Mark1234 objavljeno: 27. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2010. Čitavo vrijeme studiranja (koje mi još traje, jer sam apsolvent) sam bio korisnik obiteljske mirovine, i to pravo sam imao dok god sam držao status redovnog studenta. Prije nepunih mjesec dana sam išao na mirovinsko s potvrdom da produžin primanje mirovine, kada su me upozorili, da ne samo da više neman pravo, već mi je to pravo prestalo kad sam napunio 26 godina. Ja o tome nisam bio obaviješten, čak suprotno kad god bi se pojavi bilo mi je rečeno da je sve ok, i da će mirovina stizat dok god iman status redovnog studenta. Niti mi je obustavljeno primanje s mojin rođendanom. Prije dva dana sam od hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje dobio obavijest da san taj novac dužan vratiti. Zanima me da li ima šanse da se protiv njih borim, jer nisan vlastitim već njihovi propustom osta dužan. Primjeti sam da je već bilo rasprava na ovu temu, ali nigdje nisam naša na koji način da im uzvratim, jer meni stvarno nije normalno da im se ovakvi propusti dešavaju, na našu štetu. I to u povećem broju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.