dadoje objavljeno: 29. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2010. Imam li pravo u svom prostoru u podrumu kiselit kupus?.Susjedu koji ima podrumski stan navodno smeta miris,koji se skoro i ne osijeća,jer je tek stavljen u kacu??.Molim odgovor eksperata za zimnicu,da nebi bilo barufe između mene i susjeda..hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 29. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. Nisam ekspert za zimnicu ali komsija ti je pravi... Pa zasto onda imati podrum ako ne mozes kupus bar drzati. To je dozvoljena emisija i ne zadire u tolikoj mjeri u komsijina ekstavagantna cula da bi joj se mogao suprotstavljati dozvoljenim pravnim sredstvima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dadoje odgovoreno: 29. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. Hvala kolega na hitrom odgovoru..još i kad bi se kupus tako brzo ukiselia.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josipa30 odgovoreno: 29. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. baš me razveselilo ovo pitanje ,možda jer sam neki dan i ja kiselila kupus Koliko znam o kupusu,ukiselit će se prije ako je na toplom mjestu A što se tiče komšije,baš me zanima hoče mu smetati miris kad budeš kuhao naprimjer sarmu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.