kikakoka objavljeno: 29. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2010. Molila bih pomoć rodiljni dopust mi kreće od 28.10. ja sam promijenila firmu sredinom 3. mjeseca, radni staž mi nije prekinut na potvrdi o plaći za hzzo u novoj firmi upisane su mi plaće za 8,7,6,5,4 i pola plaće za 3. mjesec (jer sam u toj firmi i dobila samo pola plaće za 3. mjesec) trebam li u staru firmu ići po potvrdu o plaći za prvu polovicu 3. mjeseca? plaća mi se razlikovala u te dvije firme hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 29. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. Rodiljna naknada se računa prema prosjeku plaće isplaćene 6.mjeseci prije nastanka slučaja na osnovi kojeg se ostvaruje pravo na istu naknadu. ne bi li trebao biti uključen 9.mjesec na isplatnoj listi, a 3. ne bi trebao biti bitan, ako idete na rodiljni u 10.mjesecu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kikakoka odgovoreno: 29. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2010. na potvrdi o plaći piše: "plaća koja je osiguraniku ISPLAĆENA u posljednjih šest mjeseci PRIJE mjeseca u kojem je nastupio slučaj na osnovi kojeg se stječe pravo na naknadu" moji u računovodostvu su to protumačili kao plaće isplaćene u 9,8,7,6,5 i 4 mjesecu, a to su plaće za 8,7,6,5,4 i 3 mjesec je li to točno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TEDI odgovoreno: 1. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2010. To je točno, ali trebate uzeti i Potvrdu o plaći iz firme u kojoj ste radili ostatak 3. mjeseca, jer bez toga nećete moći predati dokumentaciju u HZZO. Podaci obje firme se uzimaju u obzir prilikom izračuna osnovice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kikakoka odgovoreno: 1. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2010. hvala na odgovoru sa zadnjom plaćom u bivšoj firmi bila mi je isplaćena i otpremnina i stimulacija i naknada za neiskorišteni GO te prijevoz, što od toga ći mi se uzeti u obzit u potvrdi o plaći? i zašto mi je u potvrdi o plaći upisana netto satnica umanjena za krizni porez? jel to znači da ću ja na porodiljnom plaćati krizni porez i kad svima drugima bude ukinut? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TEDI odgovoreno: 2. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2010. Ne znam zašto se zabrinjavate o kriznom porezu kad je jučer ukinut! Uostalom, više nećete dobivati plaću, nego naknadu plaće. U Potvrdu o plaći se upisuje plaća, ništa drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.