zac1970 objavljeno: 30. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2010. kupnja vise auta kroz godinu ? pozdrav .kupio sam treci auto ove godine -rabljeni- te jedan poslije drugog prodao ako ima netko da mi kaze .ustvari onome na poreznj upravi ,tip tvrdi da nemogu u kalendarskoj godini kupiti 3 auta,.molim vas ljepo ja donesem lovu za placanje poreza a on mi fitilji gluposti kako nemam pravo.!ja uredno vozilo prenesem na sebe i prodajem kao svoje ,naravno prvo platim porez, dali postoji zakonski limit ili odreredba ako neko zna?u austriji mozes cak imat 2 auta a jedne tablice? ja nemam obrt ,ali bit obrta je da se plati porez ili... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 4. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2010. Nema nikakve zapreke. Da bi bili potpuno sigurni, ovo pitanje postavite na poreznom forumu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.