kukica objavljeno: 30. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2010. imam situaciju da je moguća ovrha nad nekretninom zbog duga.planiram darovnim ugovorom darovati nekretninu maloljetnoj djeci(dvoje).zanima me da li banka može vršiti ovrhu nad darovanoj nekretnini i da li me mogu kazneno goniti zbog darovanja nekretnine vlastitoj djeci.nemojte misliti da izbjegavam dugove nego samo želim zaštiti svoju imovinu.molim vas da mi odgovorite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kukica odgovoreno: 1. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2010. molim vas hitno odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 4. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2010. Mogu vas goniti i kazneno (zbog prijevare) i parnično (tzv. paulijanskim tužbama). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.