zac1970 objavljeno: 1. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2010. pozdrav .kupio sam treci auto ove godine -rabljeni- te jedan poslije drugog prodao ako ima netko da mi kaze .ustvari onome na poreznj upravi ,tip tvrdi da nemogu u kalendarskoj godini kupiti 3 auta,.molim vas ljepo ja donesem lovu za placanje poreza a on mi fitilji gluposti kako nemam pravo.!ja uredno vozilo prenesem na sebe i prodajem kao svoje ,naravno prvo platim porez, dali postoji zakonski limit ili odreredba ako neko zna?u austriji mozes cak imat 2 auta a jedne tablice? ja nemam obrt ,ali bit obrta je da se plati porez ili... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LAZAR odgovoreno: 2. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2010. pusti austriju. austrija je u europi a mi smo sve dalje čak i od balkana. mislim da se netko sa tobom šali. neka ti pokaže neki zakon koji to tumači tako kako je rekao. tko zna šta je ivo sve zakuhao a mi to neznamo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.