savasavah objavljeno: 2. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2010. Molio bih da mi neko odgovori dali me doktor može vratiti na posao nakon godinu i pol dana liječenja. Početna dijagnoza je bila F 43.1 a sada mi je psihijatar promijenio šifru u F 62.0 Danas sam bio kod doktora opće prakse i on želi razgovarati sa svojim kontrolorom da bi me vratio na posao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 2. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2010. savasavah je napisao: Molio bih da mi neko odgovori dali me doktor može vratiti na posao nakon godinu i pol dana liječenja. Početna dijagnoza je bila F 43.1 a sada mi je psihijatar promijenio šifru u F 62.0 Danas sam bio kod doktora opće prakse i on želi razgovarati sa svojim kontrolorom da bi me vratio na posao. To ne može odlučiti doktor opće prakse na svoju ruku, treba Vas poslati na vještačenje u HZMO a poradi toga da se utvrdi da li kod Vas postoji ili ne posotoji određena radna sposobnost ili ste nesposobni za rad. Komisija može donjeti svoj sud da ste sposobni za rad i tada Vas doktor opće prakse više neće držati na bolovanju, u slućaju da Vas komisija proglasi nesposobnim za rad idete u mirovinu. Postoji i solucija da Vam komisija odredi daljnje liječenje pa ponovno vještaćenje kod njih nakon nekog vremena jer smatraju da liječenje još nije gotovo. Vaš doktor opće prakse će postupiti po rješenju koje dobije od komisije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
savasavah odgovoreno: 2. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2010. Hvala na odgovoru! Bio sam na vještačenju i rečeno mi je da još nema pravne osnove za mirovinu ali da to ne znači da sam radno sposoban. Ali je doktor dobio riješenje u kojem samo piše da ne postoji invalidnost te mi želi prekinuti bolovanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dambac odgovoreno: 3. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2010. mene zanima jel postoji netko da zna slucaj,sa sifrom f62.0 dali mozes bit izljecen Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
boruna odgovoreno: 3. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2010. meni se čini da si puno sposoban sa tom šifrom po novom ,a sa starim zakonom si nesposoban totalno takav ti je zakon jbg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.