Doctorm objavljeno: 3. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2010. Pozdrav svima! Sviram sa bendom u iznajmljenoj garaži u Sigetu. Sama garaža nije u sklopu stambenog objekta i nalazi se ispod parka (livade) koji je okružen stambenim zgradama. Prvi stanovi su udaljeni otprilike petnaest metara od ulaza u garazu i otvora za ventilaciju samog kompleksa garaža. Garaža je izolirana, svira se rock/metal, strogo se poštuje kućni red i svira se max. dva sata sa pauzama. Priznajem, izvan garaze se čuje glazba (zbog ulaza i otvora za ventilaciju) ali mislim da nije glasnija od rada motora prosječnog automobila. Problem je slijedeči: Nakon četiri godina sviranja u istoj garazi, jedan stanar je počeo zvati policiju koja dođe i zamoli da za tu večer završimo, uzme moje podatke i ode. Zanima me kakva prava ja kao osoba koja iznajmljuje garažu imam, koji i kakvi zakoni o buci vrijede-remećenju javnog reda i mira te što mogu napraviti (osim dodatne izolacije garaže)po pitanju dobivanja nekakve dozvole i atesta na buku. Moram još i dodati da prvi put kada je policija došla, jedan od policajaca je bio izrazito bezobrazan i verbalno agresivan i da nije želio odgovoriti ni na jedno moje pitanje sa obrazloženjem kako je on tu službena osoba i on zna što mi smijemo a što ne. Hvala puno unaprijed Doctorm Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.