sven54 objavljeno: 4. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2010. Imam pitanje.. Kada se kazna za prometni prekrsaj ne plati ide se na izdrzavanje zatvorske kazne. Da li je nakon izdrzane zatvorske kazne zbog PROMETNOG prekrsaja moguce izvaditi potvrdu o nekaznjavanju u kojoj ce sve biti čisto ? Da li se otvara nekakav dosje s mojim imenom gdje kaze da sam bio na izdrzavanju kazne ? Hvala najljepsa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 4. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2010. Zavisi kakva se potvrda traži, obično ne, ali postoje i potvrde u koje se evidentiraju svi najmanji prekršaji. Postoji prekršajna evidencija u kojoj će pisati da je počinitelj odslužio zatvorsku kaznu zbog prekršaja. evidencija se briše u roku od 3 godine od odsluženja. Ako trebate te potvrde za posao ili vizu, bolje platite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.