quick objavljeno: 4. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2010. Smijem li odnosno može li mi poslodavac naložiti rad u noćnoj smjeni od 22h do 06h da bi nakon toga slijedeći dan u biti to je isti dan morao doći u drugu smjenu od 14h do 22h? Znači nakon odrađene noćne smjene brzo doma i brzo spavati da bi se naspavao i odmorio te došao u drugu smjenu!? Radi se o privatnom sektoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vulinjo odgovoreno: 5. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2010. Minimalni odmor izmedju dvije smjene koje radis mora iznositi 12 sati bez obzira na preraspodjele posla. U takvim slucajevima bi odmah trebali reagirati sindikalni povjerenici jer je to cisti mobing ali nazalost postp smo takvi kakvi jesmo nadam se da brzo spavas i da ces stignuti sve to. Imate li uopce sindikat u firmi. I nisi triba napominjat u kojem si sektoru. Zna se pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
quick odgovoreno: 5. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2010. Hvala na odgovoru kolega.Imamo mi sindikat i sam sam član istog ali problem je taj što je naš sindikat neaktivan po pitanju zaštite radničkih prava.Ono znaš kako bi se reklo "uvuka se u guzicu poslodavcu"za svoj boljitak.Hvala još jednom za ovaj podatak.Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vulinjo odgovoreno: 5. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2010. quick odradi to, sve se može ali naznači da znaš da to nije u skladu sa zakonom o radu i da ako slučajno ne možeš tako da te ne označe kao neradnika ako ponekad rijetko posao traži takav rad mislim da i nije neki problem samo se dobro paziti da se čovjek uslijed umora ne ozlijedi na radu pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.