kiki1 objavljeno: 5. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 5. studeni 2010. pozdrav! molim pomoć u mojoj nedoumici koja glasi koji je članak 78. ili 83. Pravilnika o zaštiti na radu za radne i pomoćne prostorije i prostore relevantam u mom slučaju koji izgleda na slijedeći naćin: regali su visine 2,5m ( police ), na njih je predviđeno skladištiti kutije male mase dimenzija 40x60x60 ( ŠxDxV), a takve širine i dužine su i kolica na kojima se kutije prenose. Dakle može li mi razmak između regala biti 0,80m prema članku 83. ili mora biti 1,20m prema članku 78. hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 6. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2010. To bi ti pitanje trebal postavit našoj članici pod nickom: "zašto ja". već ju dugo nisam videl na portalu, ali probaj na PM. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.