Luna40 objavljeno: 7. studeni 2010. objavljeno: 7. studeni 2010. .....htjela sam s vama podijelit i pokušat dobit savjet...šta kada na telefonsku prijavu inspektoratu i prijavu faxom za rad na crno nitko od inspektora ne učini ništa mjesec dana.... istina, prijava je išla anonimno ali zar oni ne moraju odreagirat i provjerit prijavu????? jesu li možda inspektori korumpirani???? kome se obratit dalje? Citiraj
Luna40 odgovoreno: 25. studeni 2010. Autor odgovoreno: 25. studeni 2010. ...pa zar nema nitko tko bi mi mogao dati neki savjet??? Citiraj
rubens odgovoreno: 25. studeni 2010. odgovoreno: 25. studeni 2010. A kome će dati povratnu informaciju ako je prijava bila anonimna? Citiraj
Pao_Smarsa odgovoreno: 25. studeni 2010. odgovoreno: 25. studeni 2010. Koliko znam rješenja koja donese inspektorat u vezi nadzora gospodarskih objekata se oglašavaju na njihovoj oglasnoj ploči koja je dostupna javnosti, znači treba prošetati do inspektorata i pogledati oglasnu ploču. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.