kum1 objavljeno: 16. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2010. Može li mi neko pomoći: imam otvoren obrt koji je aktivan i radi te sam ga mislio proširiti za djelatnost vuča neispravnih i karambol automobila ali sam u uredu za gospodarstvo dobio odgovor da moram dobiti licencu od njih. Da se ostvari ta licenca treba imati parking,jamstvo 45 000 kuna,dobar ugled??,licencu položenu u HOK-u itd... Ali sam malo dublje "proučio" zakon o cestovnom prometu gdje piše da licencu ne trebaju imati: vozila koja prevoze poštu vozila koja prevoze oštećene i neispravne automobile vozila za vlastite potrebe itd...... Ako neko zna nešto molim pomoć!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kum1 odgovoreno: 16. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2010. sorry tek sad vidim podforum obrti!! sorry Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.