antoniari objavljeno: 17. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2010. Veliki pozdrav prije svega. Trebam pomoc i savijet. Sa svojih 17 godina pokrenula sam parnicu protiv svoga oca za ne placanje alimentacije.Naime,on je vojno lice s jako visokom mirovinom i nikada mi nije placao alimentaciju.Parnicu sam pokrenula skupa sa svojom majkom . Parnica se razrijesila kada sam ja napunila 19.godina i Ustavni sud Republike Hrvatske donio je odluku (jer se moj otac zalio) da on vise nema pravo zalbe i da mi je duzan u iducih toliko i toliko svaki mjesec placati odredeni iznos na broj racuna taj i taj( tu je bio dat broj racuna moje majke,jer sam joj ja to potpisala) .Ona je 11.mj primala taj iznos u cemu ja nisam bila obavjestena,kao niti oko nikakvih detalje dok se spor vodio... Kada sam to doznala pronasla sam odvjetnika koji mi je pojasnio kako sam tu parnicu dobila ja ,kako je paravorijek donesen kada sam ja napunila 19 godina i kako imam pravo zatraziti promjenu racuna od majcinog na svoj (majka i ja nismo u dobrim odnosima) tako da meni dolazi taj novac koji je u principu moj i da ona nema pravo na njega. Ja sam otvorila tekuci racun(sada imam 21.godinu) i odvjetnik i ja smo dali zahtjev za promjenu broja racuna,tj da meni pocne dolaziti taj novac.U meduvremenu je sutkinja koja je i sama donjela taj pravorijek rekla kako ona misli da taj novac treba dobijati moja majka ,a ne ja i nastala je pomutnja oko svega. Ono sto mene zanima je sljedece; Da li ,ako sam ja napismeno dobila,da taj novac ide iskljucivo meni i da mi ga moj otac mora isplacivati(znaci iskljucivo meni,moja majka iz nekog razloga ima pravo na taj novac? Ako da,kako je to mguce? Sto uciniti dalje? Da li je moguce ako sam ja dobila parnicu,da moja majka dobija moj novac? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.