HANTAVICA objavljeno: 17. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2010. na sudu smo dobili parnicu ispravnim postupkom,a stranka koja je izgubila,tužila nas je i izgubila spor. presuda je postala pravomoćna u 7 mjesecu. kad sam se htio uknjižiti u gruntovnici nisu pristali na uknjižbu dok nam sud ne ukine dvije zabilježbe koje su nastale kad sam ja pokrenuo ispravan postupak i kad su oni nas tužili. dali sud ukida zabilježbe po pravomoćnosti presude, koliko se čeka ili moram ja tražiti usmeno-pismeno ukidanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hongkong odgovoreno: 12. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. Sa tim pravnomocnim rijesenjem odite na sud, napisite kratko i jasno zahtijev za izbris na A4 papir, potpisite, OIB i svoje podatke i tacno navedite sta citirano zelite da sud izbrise i platite 100 kuna takse. To je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.