jasmini objavljeno: 22. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2010. molim pomoć. iza smrti moje majke želim se odreći dijela ostavine u korist brata koji je strani državljanin. javni bilježnik mi je rekao da treba napisati nasljedničku izjavu u kojoj iznosi da se prihvaća svoje dijela ostavine kao i onog kojega se ja odričem u njegovu korist. u toj izjavi treba također napisati i da se odriče prava na žalbu. ljubazno molim ako mi netko može napisati kako bi trebao glasiti tekst te izjave, jer moj brat to treba napisati na hrvatskom te prevesti na njemački i ovjeriti kod svopg bilježnika kako bi mogao dobiti nasljedstvo. zahvaljujem unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 22. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2010. Pa sve vam je objašnjeno i sve osnovno i bitno ste i sami već tu rekli. Na vama je samo da ubacite još svoje osobne podatke i osobne podatke o pokojnoj, te navedete imovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.