sonjica12 objavljeno: 23. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2010. U braku sam 10 godina i imam dvoje djece. Živimo u kući koju smo sami izgradili. Jedno dijete mi ima određenih problema u razvoju. Posvetila sam se njima 100%, dok je moj muž zbog radnih obaveza kao i zbog svoje rekreacije(izlasci do ranih jutarnjih sati) izbivao iz kuće. Uz sve to sam sa njim ipak imala komunikaciju, nije dolazilo do konflikta jer sam to prihvatila. Unazad dvije godine u našoj je kući nastao pakao a meni nije bilo jasno zbog čega. Imala sam najbolju prijateljicu kojoj sam sve govorila i povjeravala. Svaki dan smo bile zajedno. Ona je financijski nezbrinuta te sam joj pomagala financijski, čuvala sam joj dijete kao i ona meni. Bile smo kao sestre. Prije tjedan dana našla sam u mobitelu sve poruke i dokaze da je moj suprug upravo s njom. Ona mu je svaki moj korak govorila o meni i smišljala mu raznorazne laži kako bi on mene zamrzio a ja sam nakon njegovog dolaska kući u pet u jutro trčala k njoj i govorila kako je s nekom bio... a to je ona! On me sada nakon svega kao i moju djecu tjera iz kuće van s time da će mi za godinu dana(tako barem kaže) kupiti kuću jer sad ne može zbog kredita. Ja sad neznam šta da radim. Bojim se ako izađem da više neću imati nikakva prava a imam bolesno dijete i još duge rehabilitacije i curicu koja ide u školu. Nemogu opstati u našoj kući jer ona živi par kuća od mene, u šoku sam, pod stresom. Šta da radim??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 23. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2010. Branite se. Vi nikud van iz kuće, recite mu da vam ne smeta ta veza sa susjedom. Odvojite se od stola i postelje. Ako mu smeta, nek preseli k njoj pa nek sebi kupi kuću kad otplati taj kredit. Ukoliko dođe do zlostavljanja, pojavite se na sudu na njegovom saslušanju i tražite da mu se zabrani prilaz u kuću i da taj vaš zahtjev uđe u zapisnik. Na kraju će ga i ta susjeda otpiliti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.