stribor objavljeno: 29. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2010. Vlasnik sam 7/10 kuće koju sam naslijedio od bake, dok ostatak u jednakim dijelovima posjeduju ostali nasljednici. Kuća je u dosta derutnom stanju te su potrebni nužni popravci i adaptacija. Ostali suvlasnici nisu zainteresirani za bilo kakva ulaganja niti mi žele prodati svoj dio vlasništva. Da li se i na koji način može razvrgnuti suuvlasnička zajednica obzirom da sam većinski vlasnik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stribor odgovoreno: 29. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2010. Zar nitko nema slična iskustva sa suvlasničkom zajednicom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 29. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2010. Mozete podnijet prijedlog za razvrgnuce suvlasnicke zajednice u vanparnicnom posstupku kod nadleznog opcinskog suda gdje se nekretnina nalazi. Ogledni primjerak prijedloga je ovdje: http://www.scribd.com/doc/33292430/Razvrgnuce-suvlasnistva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 30. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2010. Ogledni primjerak ne odgovara Vasoj situaciji ali se moze modifikovati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stribor odgovoreno: 30. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2010. Hvala. Vjerovatno bi bilo dobro i pismenim putem obavijestiti suvlasnike o nužnosti adaptacije radi pribavljanja dokaza da ne žele sudjelovati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 30. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2010. stribor je napisao: Hvala. Vjerovatno bi bilo dobro i pismenim putem obavijestiti suvlasnike o nužnosti adaptacije radi pribavljanja dokaza da ne žele sudjelovati. Da, kao najlaksi nacin dokazivanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.