unica objavljeno: 1. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2010. Dali mi netko moze odgovoriti na ovo? 2000-te suprug je dobio kredit u stedno kreditnoj zadruzi 19.ooo tisuca kn , obrt je jos radio ziro racun je bio otvoren u istoj stedno kreditnoj, preko ziro racuna je kredit odplacivan ali 2003 obrt se ugasio nastavljeno je placanje opcom uplanticom. Inace je napravljen ugovor sa godis kamatom od 18% uz 4 jamca. Preko opcih upl je uplaceno 25.ooo tis kn i 2 g preko ziro racuna, jos neznam cifru. Od direk poslovncice smo zatrazili ispis od pocetka kredita do sada,trazi da platimo 20.oo tisuca kn kao onda ce nam dati ispis poslije slijedi dogovor. Bit svega i sto me zanima je.. da je ona 2007 godine napravila reprogram kredita na 40.ooo tis kn bez ugovora, znaci taj reprogram je bez ugovora postoje samo uplatnice reprograma na 40.ooo tis kn.Zanima me dali ovaj reprogram sa uplatnicama bez ugovora o reprogramu ponistava ugovor iz 2000-te g. i dali ona moze sa dugom opteretiti jamce po ugovoru iz 2.ooo-te unatoc reprogramu bez ugovora. Hvala.. ovo mi je vrlo hitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.