Ana12345 objavljeno: 3. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2010. Ispričavam se ako je tema na krivom mjestu i molim da se premjesti na ispravno. Radi se o tome da kao redovni student primam stipendiju grada zagreba, no referentica koja to obrađuje je izgubila moju potvrdu o redovnom školovanju i nisam dobila isplaćeno za prošli mjesec. Sad sam ponovno dostavila potvrdu, ali mi ne žele isplatiti ovo što su zbrljali jer kakti ne mogu. Studiram ekonomiju tako da znam da se sve greške u računovodstvu mogu ispraviti ako ima volje. Radi se o njihovoj grešci!!! Žalila sam se njenom šefu koji me otkantao. Baš me zanima dal bi oni tražili isplatu neisplaćenih sredstava da su dobili "greškom" manju plaću. Što da radim i kome da se žalim i tražim isplatu za koju su me zakinuli? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 4. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2010. Ana12345 je napisao: Ispričavam se ako je tema na krivom mjestu i molim da se premjesti na ispravno. Radi se o tome da kao redovni student primam stipendiju grada zagreba, no referentica koja to obrađuje je izgubila moju potvrdu o redovnom školovanju i nisam dobila isplaćeno za prošli mjesec. Sad sam ponovno dostavila potvrdu, ali mi ne žele isplatiti ovo što su zbrljali jer kakti ne mogu. Studiram ekonomiju tako da znam da se sve greške u računovodstvu mogu ispraviti ako ima volje. Radi se o njihovoj grešci!!! Žalila sam se njenom šefu koji me otkantao. Baš me zanima dal bi oni tražili isplatu neisplaćenih sredstava da su dobili "greškom" manju plaću. Što da radim i kome da se žalim i tražim isplatu za koju su me zakinuli? Ana, iz iskustva sve kaj tražiš od činovničkog aparata,traži pismeno i traži da se očituju pismeno. To "ljubavno pismo odnesi im i nek se na tvoj primjerak potpišu i nek ga poštembiljaju. Ako ti neko kaže da nekaj nemreš dobit ,nek to napiše. Ak neće pravac ministarstvo. valjda. tak bi ja napravil. 99% da buš dobila stipendiju odmah. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ana12345 odgovoreno: 5. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2010. Hvala, upravo to ću i napraviti. Nastavak slijedi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ana12345 odgovoreno: 21. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2010. cigo1, hvala na ohrabrenju!!!!!! Napisala sam im dopis na ime glavnog pročelnika, te su me jučer zvali i obavjestili da će mi isplatiti sve što su zbrljali i ranije nisu htjeli isplatiti. Žalosno je da se za svoj novac moraš na ovaj način boriti, no to je realnost. Cigo1, hvala još jednom!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aquifolium odgovoreno: 27. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2012. Imam slično pitanje, ali ne znam kome ga postaviti još više gdje naći odgovor. Naime, primala sam općinsku stipendiju i uredno se držala ugovora no oni bi me isplaćivali godišnje u 3 rate i na to sam se navikla. No sad ima već pola godine kako sam diplomirala a oni me još nisu isplatila za cijelu godinu i 1 mj od predprošle godine. Kada ih nazovem, govore kako budu no to traje već godinu dana,najčešći odgovor im je kako nemaju novaca tj općina, a u ugovoru piše "u slučaju da nemaju u proračunu, ugovor se prekida" no ako je to bilo prije 2 godine ne vidim problem više nemar. Samo trošim svoje vrijeme i novac na telefon, čak sam im par puta došla u općinu i isti odgovor..da li postoji zakonski koji način da ih zaplašim ili sl.?! Samo tražim svoje, ništa njihovo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.