regnum objavljeno: 3. prosinac 2010. objavljeno: 3. prosinac 2010. Naime kupio sam auto sve uredno, kupoprodajni ugovor, ali sam naknadno utvrdio na stanici za tehnički pregled da je auto prišlo 90 000 km više nego šta piše na satu.. pa me zanima dali mi se isplati tužit bivšeg vlasnika i dali na to imam pravo sobzirom da sam bio prevaren.... Citiraj
bovu odgovoreno: 6. prosinac 2010. odgovoreno: 6. prosinac 2010. ako navedeno možeš dokazati -tužbom traži umanjene kupoprodajne cijene (zbog skrivene mane za koju je bivši vlasnik znao). -ili raskid kupoprodajnog ugovora. Citiraj
regnum odgovoreno: 6. prosinac 2010. Autor odgovoreno: 6. prosinac 2010. riječ je o fiat punto..dali se to isplati. Citiraj
Pao_Smarsa odgovoreno: 7. prosinac 2010. odgovoreno: 7. prosinac 2010. Danas je jako teško naći rabljeni auto koji nema manipulirani taho, ako je to stari auto mislim da se neisplati tužiti jer če troškovi suda biti veći od vrijednosti automobila a i pitanje je da li će te to moći dokazati na sudu. Odite do nekog majstora da pogleda motor i da kaže svoje mišljenje o njegovom stanju, možda je bolje novac od tužbe uložiti u motor tako ste barem sigurni da niste novce bacili u vjetar. Citiraj
regnum odgovoreno: 2. siječanj 2011. Autor odgovoreno: 2. siječanj 2011. auto je star osam godina Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.