tom-jocker objavljeno: 6. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 6. prosinac 2010. Pozdrav, Zanima me dal postoji neki minimalni iznos za najam stana, prostora ili nečega... npr, ja želim iznajmiti stan koji je u vlasništu mog oca jer mi treba prostor za obrt. Zanima me dal ja mogu cijenu najma upisati recimo 1kn ili 100kn ili koliko vec. Da li postoji neki minimalni iznos najma? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 6. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2010. Postoji minimalni iznos prema procjeni porezne uprave prema kojem se razrezuje porez. Možete napisati 1 kn, oni će postupiti po procjeni. Obzirom da je prostor u vlasništvu vašeg oca, postoji mogućnost da napišete u ugovoru da vam otac daje prostor za obrt na korištenje bez naknade. Prije je prolazilo, sada više nisam siguran. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.