anton887 objavljeno: 7. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2010. kada sam se vraćao kući iz noćnog izlaska(prije dvije godine, sredinom 4mjeseca 2008), parkirao auto ispred zgrade u kojoj živim i izašao iz auta, stvorilo se dvoje policajaca ispred mene i tražili da se testiram na narkotike. Rekao sam im da tu živim i da idem taman kući, što su oni rekli da potpišem zapisnik o odbijanju testa. Žalio sam se Prekrš.sudu, koji je stao na njihovu stranu i kaznio me sa 1500kn, i nakon toga Visokom, napisavši da me nisu zaustavili u vožnji, već kad sam se parkirao i izašao iz auta. Ulica u kojoj su me zaustavili je odmah do moje u kojoj živim cca 200m. Hoće li mi to Visoki uvažiti i ako me kazne što da radim. Molim vas savjet...hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 7. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2010. Ukoliko su vas policajci uočili da upravljate, postoje elementi prekršaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 7. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2010. vjerojatno su me vidili da se namjeravam parkirati i zato su došli. Mislim da su bili parkirani u neposrednoj blizini moga parkirnog mjesta. Mene konkretno zanima smiju li oni tražiti od mene da npr.pušem ili se testiram na drogu nakon što sam već parkirao i izašao iz auta. Dokaz da sam već izašao iz auta jest i neposredna blizina moga stana...hvala vam na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dredd odgovoreno: 8. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2010. Istog trena kad su vas vidjeli da upravljate vozilom (pa i nekoliko metara) na javnoj površini, postoje elementi prekršaja kako je napisao g. petpetica. Blizina stana ništa ne znači. Da nije tako, svi bismo izletili iz auta i branili se da nismo vozili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 8. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2010. hvala na odgovoru. Još mi molim vas recite u kojem zakonu da to nađem i koji čl.Hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 9. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2010. molim vas za odgovor o elementima moga prekršaja i koji bi to u ovom slučaju bili, i zašto bi sud uopće i povjerovao policajcima da su me vidili, jer sam isto tako mogao samo ići po cigarete u auto...malo karikiram da krivo ne shvatite..hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. Kao okrivljenik možete iskazivati sve, pa i o cigaretama i o šetnji po mjesecu. Sud će vjeru pokloniti svjedocima policajcima, a ne vama okrivljeniku i bit će te osuđeni ako postoje elementi prekršaja koje sam već naveo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.