Jump to content

odbijanje testa za narkotike i zaustavljanje

anton887

Preporučene objave

kada sam se vraćao kući iz noćnog izlaska(prije dvije godine, sredinom 4mjeseca 2008), parkirao auto ispred zgrade u kojoj živim i izašao iz auta, stvorilo se dvoje policajaca ispred mene i tražili da se testiram na narkotike. Rekao sam im da tu živim i da idem taman kući, što su oni rekli da potpišem zapisnik o odbijanju testa. Žalio sam se Prekrš.sudu, koji je stao na njihovu stranu i kaznio me sa 1500kn, i nakon toga Visokom, napisavši da me nisu zaustavili u vožnji, već kad sam se parkirao i izašao iz auta. Ulica u kojoj su me zaustavili je odmah do moje u kojoj živim cca 200m. Hoće li mi to Visoki uvažiti i ako me kazne što da radim. Molim vas savjet...hvala

Dijeli na drugim stranicama

vjerojatno su me vidili da se namjeravam parkirati i zato su došli. Mislim da su bili parkirani u neposrednoj blizini moga parkirnog mjesta. Mene konkretno zanima smiju li oni tražiti od mene da npr.pušem ili se testiram na drogu nakon što sam već parkirao i izašao iz auta. Dokaz da sam već izašao iz auta jest i neposredna blizina moga stana...hvala vam na odgovoru

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija