ljestve objavljeno: 7. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2010. Pozdrav svima, 1. Zanima me jesu li plaće prema koef. iz kolektivnog ugovora za graditeljstvo u neto ili bruto iznosu? 2. Nije tako konkretno pitanje ali evo: kakve su mi šanse na sudu ako tužim poslodavca? O čemu se radi: Prekovremenih imam oko 12 sati tjedno izuzev 1. i 2. mjeseca kada radimo puno R.V. (40 sati tjedno)Na platnoj listi mi uvijek piše da sam odradio 40/tjedno odn. oko 176/mjesečno, a za svaki mjesec dobijemo ''preraspodjelu'' i uvijek piše da mi je R.V. oko 215-220 sati mjesečno. Sad se nadovezujem na 1. pitanje: imam koef. slož. poslova 2.0 što bi iznosilo oko 5000,00 kn za 176 sati. Plaća mi je pala u zadnjih par mjeseci ispod tog iznosa pa otuda moja dilema oko bruta i neta. A ni prije nije bila uvećana za iznos prekovremenih sati nego nekih 500 kuna. Ispričavam se na dužem postu i hvala unaprijed na odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljestve odgovoreno: 8. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2010. Jel ima koga 'ko pozna ovu problematiku?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.