dany31 objavljeno: 9. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 9. prosinac 2010. Prije oko 2 mj susjed je iz čista mira ispred naše kuće počeo vređati muža...da bi nakon dugotrajnog vređanja otišao u svoje dvorište uzeo željeznu šipku od centralnog grijanja i zamahnuo prema mužu koji je u zadnji čas izbjegao udarac...nakon toga je zamahnuo još jednom i nije uspio udariti muža već nam je udario po vratima od ulaza u dvorište i od udarca savinuo rešetke na vratima...ja sam to sve vidjela i odmah zvala policiju a susjed je odmah sa autom nekam pobjega..da ne govorim da unazad 1 god po mjestu priča svima da bude ubio muža prvom prilikom...dobili smo ja i muž poziv od suda za glavnu raspravu kao svjedoki... koja su naša prava i dali imamo pravo tražiti odštetu za narušeni strah i uznemiravanje... hvala na odgovoru.. inače taj čovjek je poznat po stalnim bezrazložnim napadima vređanja svih susjeda u našoj ulici.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. U svakom postupku, bilo kaznenom ili prekršajnom, možete izraziti odštetni zahtjev, ali tim postupkom nećete biti zadovoljni. Ništa bez privatne tužbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.