tincilinci objavljeno: 10. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2010. Lijep pozdrav, molila bih savijet 24.09.2010. otisla sam s ocem koji boluje od multipleskleroze i ima invaliditet od 80% u king cros i parkirala automobil na mjesto za invalide auto i ma naljepnicu oznake invalida i do onda sam bila uvjerena da to vrijedi i za parkirna mjesta,no onda su me preko razglasa zvali da dodem do svog vozila i tamo zatekla radnike pauka koji su se pripremali dici auto. Prije mjesec dana sam dobila za platit 250kn za prijedeni put pauka, a sada i kaznu od 700kn za parking. Obzirom da vozlo glasi na oca koji je 80% tjelesni i dusevni invalid i bila je istaknuta samo naljepnica za invalida a ne i karton za dozvolu parkiranja da li mi se isplati ulagati žalbu za kaznu i ima li kaklve sanse da se bar malo odgodi placanje te kazne jer je trenutno nemam od kuda platiti. zahvaljujem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. Pošto nemate potrebnu OZNAKU PRISTUPAČNOSTI prigovor vrijedi priložiti samo ako imate dokaze da vam ta visina kazne ozbiljno narušava životnu egzistenciju. Elementi prekršaja postoje. Posada pauka je postupila krajnje obazrivo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. normalno ,uloži žalbu odnosno vlasnik vozila. onaj ko ima naljepnicu za oslobađanje plaćanja cestarine , koja se dobije za 80% posto invalidnosti (ili60% donji ekstremiteti),ima i znak pristupačnosti koji se dobije za 70% invalidnosrt. ako ipak neposjedujete znak pristupačnosti hitro u državnu upravu ,odjel za gospodarstvo podnijeti zahtjev. priložiti sliku invalida ,rješenje o invalidnosti i popuniti zahtjev. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.