Sekamatka objavljeno: 10. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2010. Pozdrav svima, kao prvo zahvaljujem se svima koji sudjeluju u ovom forumu jer sam čitajuči njega saznala puno korisnih stvari. Kod mene je situacija takva da sam imala ovrhu u svojemu stanu, ovrhu je zapravo dobio moj otac, koji je do nedavno stanovao samnom. Popisan je namještaj koji je moj i za to sam uložila prigovor treće osobe. Sud me je uputio u parnicu, napisala sam i predala tužbu protiv ovrhovoditelja i sada sam dobila poziv za sud kao tužitelj. U međuvremenu otac je i odjavljen sa moje adrese. Sve sam radila sama jer za odvjetnika nemam novaca, međutim kako nemam iskustva sa odlaskom na sud molila bih za par savjeta. Kao dokaz o vlasništvu imam račune na svoje ime, ali me zanima da li je to dovoljno na sudu ili trebam pribaviti još kakve dokaze. Molim Vas za Vaša iskustva i pokoji savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.